Net als wij in 2023 42 jaar? Doe mee!

Vorig jaar bestond de Vereniging het Oude Raadhuis van Warmond 40 jaar. Vanwege corona hebben we daar geen aandacht aan kunnen besteden. Dat gaan we inhalen met een bijzondere verkoopexpositie begin volgend jaar. Daarin speelt het getal 42 een belangrijke rol. Kunstenaars uit de regio gaan 42 portretten maken van inwoners van Teylingen die net zoals wij in 2023 42 jaar worden. De kunstenaars zijn al enthousiast om deel te nemen aan deze speciale tentoonstelling. Nu gaan we op zoek naar inwoners van Teylingen die model willen staan. Wordt u in 2023 42 jaar? Meld u dan aan via info@hetouderaadhuisvanwarmond.nl en wij nemen contact met u op. Aanmelden kan tot 10 oktober.

 Wat kunt u verwachten:

  • Wij koppelen kunstenaar en model.
  • De gebruikte techniek is afhankelijk van de voorkeur van de kunstenaar: tekening met potlood of houtskool, schilderij in acryl of olieverf, etc.
  • De teken- of schildersessies worden in principe gehouden op woensdag, vrijdag of zaterdagmiddagenop nog nader aan te geven data in de maanden oktober en november in de Galerie Het Oude Raadhuis van Warmond. Indien nodig kunnen ook een aantal avondsessies worden gepland.
  • De portretten die in oktober en november worden gemaakt zijn vanaf 18 januari te zien in de Galerie Het Oude Raadhuis van Warmond. De feestelijke opening van de verkooptentoonstelling is op zondag 22 januari.
  • De geëxposeerde werken worden door de kunstenaars te koop aangeboden. Vanzelfsprekend kunt u of iemand uit uw omgeving de koper zijn.