Op zondag 30 augustus van 11.00-16.00 uur kan “Galerie Het Oude Raadhuis” ook dit jaar weer de inspirerende kunstmarkt organiseren rond het Dorpsplein van Warmond. Gelukkig gaat het ook dit jaar door! De jaarlijkse Kunstmarkt in Warmond aan het eind van de zomervakantie. Nu voor de 17de keer.

Natuurlijk zal de markt er anders uitzien. De kramen staan verder uit elkaar, er zijn ruime looppaden en een goed aangegeven looproute, zodat het mogelijk is om de 1,5 meter aan te houden. Bij alle kramen is desinfecterende gel beschikbaar. Verder verzoeken we u niet te komen bij koorts of verkoudheidsklachten. Het aanbod is zoals gewoonlijk gevarieerd. U vindt er een aantal kunstenaars uit Warmond en Leiden, maar ook kunstenaars uit de regio. Met schilderijen in acryl en olieverf, aquarellen, keramiek, aardewerk, glaswerk, beelden, sieraden van zilver en edelstenen, etc. Om te kijken, te kopen, (regionale) kunstenaars te ontmoeten en te genieten van de sfeer. Bovendien kunt u nog een kijkje nemen in de galeries rondom het plein en genieten van het hopelijk mooie weer op het terras van het Kunstcafé.