Warmond – Vanaf woensdag 8 januari t/m zondag 9 februari exposeren Ingrid van der Polen en Mies van den Brûle in Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van hun verkoop tentoonstelling is op zondag 12 januari om 16 uur. De galerie is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15 tot 17 uur, op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur.


Mies van den Brûle is op 19 en 26 januari aanwezig in de galerie.

Ingrid van Polen exposeert met olieverfschilderijen. De kern van haar werk is haar observatie van de de menselijke interactie. Haar schilderijen verbeelden vaak voorkomende gebeurtenissen waarin ze het unieke wil laten zien in deze dagelijkse gebeurtenissen, scènes waarin het daadwerkelijke evenement nog moet plaatsvinden of net is afgelopen. Website: ingridvanpolen.com

Mies van den Brûle exposeert haar keramische objecten die zich kenmerken door de suggestie van beweging. Ze volgde haar opleiding bij de Nederlandse Keramiekopleiding in Gouda. Recentelijk heeft zij in China een langere periode gewerkt als artist in residence.Haar objecten zijn opgebouwd uit gecombineerde handgevormde en gedraaide onderdelen tot één geheel, waarin de suggestie van beweging in gestolde vormen centraal staat. Website: miesvandenbrule.nl