Warmond – Vanaf woensdag 4 december t/m 5 januari exposeren Willy Hampel, Petra Giorgi, Nathalie Ijzerman, Irma Frijlink, Ed van der Veer en Christa Althof in Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van hun verkoop tentoonstelling is op zondag 8 december om 16 uur. De galerie is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15 tot 17 uur, op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur. Op eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is de galerie gesloten . Tijdens de expositie is op zondag 15 december de jaarlijkse Kerstmarkt van 11.00-16.00.

Willy Hampel (1951) exposeert met “gevallen engelen” in keramiek. Zij volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie in denHaag en is werkend erelid van de Kunstenaarsvereniging Artibrak. Haar artisti?eke basis is de aquarel maar ze is vooral bekend met haar beelden in klei. Zij is geïntrigeerd door mensen, macht en de dood en laat zich inspireren door verhalen en mythologie. website: hampel.nl

Petra Giorgi (1964) exposeert een selectie uit haar serie “gedecoreerde oesters” .Zij volgde haar opleiding aan de Hoge School voor de Kunsten in Rotterdam, waar zij werd opgeleid tot docente. Zij doceert kunstvakken in het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Het werk van Giorgi heeft duidelijk een eigen handtekening, te herkennen in het bijzondere gebruik van technieken, structuren en materialen , in dit geval oesters die beschilderd zijn met tekeningen in inkt. Website: petragiorgi.exto.nl

Nathalie Ijzerman (1970) exposeert met engelen in brons. Na het gymnasium volgde zij een aantal opleidingen bij de universiteiten van Groningen en Leiden om zich vervolgens te ontwikkelen als kunstenares (modeltekenen, schilderen en beeldhouwen). Tegenwoordig is zij bronsgieter. De engelen verbeelden de dans om het evenwicht tussem licht en donker, goed en kwaad warbij het absolute licht nooit wordt bereikt. website: nana-meeuw.nl

Irma Frijlink (1951) exposeert met vilten wandobjecten. Zij is 1e graads docent textiel en volgde haar opleiding aan de modeacademie Charles Montagne en de Academie de Schans. Haar werk is gerelateerd aan wat er in de wereld gebeurt en vaak opgebouwd uit verschillende materialen, het laat zich nadrukkelijk niet in een hokje plaatsen. Haar werk is opgenomen in de collecties van diverse musea in binnen-en buitenland en in particuliere collecties. website: irmafrijlink.nl

Ed van der Veer (1963) exposeert met fotografie. Hij fotografeert sinds zijn veertiende. Het nemen van de foto is voor hem slechts het begin, waarna hij aan de slag gaat met digitaal bewerken. Hij werkt ook in opdracht waarbij hij kunstafdrukken op groot formaat levert voor woning, winkel of kantoor. website : artoform.com

Christa Althof exposeert met unieke houten doosjes. Woonachtig in Oegstgeest werkte zij aanvankelijk als logopedist, maar sinds ‘95 geeft zij coaching in presentatievaardigheiden en persoonlijk leiderschap . Haar houten “Dekzelse doosjes” zijn heel geschikt om dierbare spullen in te bewaren, maar ook gedachten, teksten en levensverhalen. website: dekzelsedoosjes.nl .