Warmond Vanaf woensdag 30 oktober t/m zondag 1 december exposeren Hermien Buytendijk en Redmer Hoekstra in Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van hun tentoonstelling is op zondag 3 november om 16 uur. De galerie is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15 tot 17 uur, op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur.

Hermien Buytendijk (1948) exposeert met mens- en dierfiguren in keramiek. Met een gevoel voor het absurde overstijgen haar unica’s de werkelijkheid maar komen heel herkenbaar over en roepen op zijn minst een glimlach op. Haar originele werk wordt door een aantal vaste galeries in Nederland vertegenwoordigd en is regelmatig op Art Fairs en Kunstbeurzen te vinden. Website: www.hermienbuytendijk.nl

Redmer Hoekstra (1982) exposeert met surrealistische pentekeningen. Hij studeerde af in 2009 aan de kunstacademie in Zwolle als beeldend kunstenaar en illustrator. Associërend op vorm, betekenis en werking creëert hij nieuwe combinaties in een fantastische en surreële wereld. Met pen op papier maakt hij de tekeningen zo realistisch mogelijk waardoor de vervreemding des te sterker overkomt. Website: www.redmerhoekstra.nl