Warmond – Vanaf woensdag 25 september t/m zondag 27 oktober exposeren Edith Madou en Winnifred Bastian in Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van hun tentoonstelling is op zondag 29 september om 16 uur. De galerie is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15 tot 17 uur, op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur. Tijdens de expositie vindt de Taxatiedag voor kunst en curiosa plaats op zaterdag 28 september van 10 tot 16u.

Edith Madou (1964) exposeert met keramiek. Zij volgde haar opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten, Maastricht (1992) en de Vakschool Schoonhoven (1985) en werkt als zelfstandig kunstenaar in Deventer. Zij exposeert in binnen en buitenland en werkt in opdracht. Haar beelden zijn luchtig met een vleugje nostalgie, waarbij ze met veel gevoel voor detail herkenbare voorwerpen nabootst en vaak vissen toevoegt om de alledaagse situaties absurd te maken. haar website: edithmadou.nl

Winnifred Bastian exposeert met schilderijen. Zij volgde haar opleiding aan de Vrije Akademie voor Beeldende Kunsten te Den Haag en woont en werkt in Voorburg. Ze is al vele jaren actief als bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Zeeschilders. Voor de serie ‘Zinkend Geloof’ werd zij geïnspireerd door de opwarming van de aarde en de stijgende zeespiegel, de serie staat symbool voor de afname van het Christelijk geloof in de Westerse wereld. haar website: winnifredbastian.nl.