Warmond – Vanaf woensdag 21 augustus tot en met zondag 22 september exposeren Doortje van Ginneken, Gerda Kramer en Louise Harley in Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van hun tentoonstelling is op zondag 25 augustus om 16.00u uur.

De galerie is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15 tot 17 uur, op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur. Tijdens de expositie is er Kunstmarkt op zondag 25 augustus , de galerie is dan geopend van 11 tot 17 uur.

Doortje van Ginneken (1955) exposeert met schilderijen. Zij volgde haar opleiding aan de KABK in den Haag. In haar atelier in den Haag geeft ze workshops tekenen en schilderen. Haar uitgangspunt is de natuur, de grillige vormen van het menselijk lichaam, bloemen en planten, oude gebouwen, landschappen met een verhaal, uitgewerkt in aquarel, pen en inkt of olieverf.

Gerda Kramer (1946) exposeert met assemblages. Zij volgde lessen op de vrije academie in Zoetermeer. Zij was werkzaam in het speciaal onderwijs waar ze de handvaardigheidslessen verzorgde. Tegenwoordig maakt zij assemblages van gevonden stukken hout, geroest ijzer en andere natuurlijke materialen . De serie “Gedierte”, die hier geëxposeerd wordt, heeft zij voorzien van een naam en een verhelderend gedicht, uitgegeven in een boek dat ook te koop is.

Louise Harley exposeert met schilderijen. Zij is oorspronkelijk afgestudeerd in de theoretische natuurkunde en later omgeschoold op juridisch gebied waarna ze in 2017 af afstudeerde aan de KABK in den Haag. In 2018 ontving ze de galerieprijs van ArtiBrak. Zij exposeert met schilderijen van boomstammen, in grillige vormen geschilderd met acryl op lange vellen polyester folie.” My aim is to create work that requires time and care in observation, but it arises out of moments”