De galerie is vanwege het Coronavirus tot nader order gesloten.

Dorrit Klomp exposeert met schilderijen. In ‘89 studeerde zij af aan de Gerrit Rietveldacademie. Het belangrijkste thema in haar werk is de mystieke kracht van de natuur, haar inspiratiebronnen zijn de vrouw in de haar oerkracht, waterlelies en landschappen. Haar geheel eigen ontwikkelde ei-temperatechniek levert een geheimzinnige gelaagde transparantie , die een spannende zoek-en ontdekkingstocht oplevert. Haar website: dorritklomp.nl

Mary Kuiper exposeert met bronzen nesten. Ook voor haar vormt de natuur haar inspiratiebron. Sinds 2005 heeft zij zich toegelegd op het vereeuwigen van gevonden vogelnesten in brons. Voor haar wekt een nest een gevoel op van beschutting, vruchtbaarheid en nieuw leven. Het verwijst bovendien naar de vergankelijkheid in de natuur, die hier wordt versterkt: tijdens het proces verbrandt het oorspronkelijke nest. Elk kunstwerk is dus een unicum. Haar website: marykuiper.nl

Mary Kuiper exposeert met bronzen nesten. Ook voor haar vormt de natuur haar inspiratiebron. Sinds 2005 heeft zij zich toegelegd op het vereeuwigen van gevonden vogelnesten in brons. Voor haar wekt een nest een gevoel op van beschutting, vruchtbaarheid en nieuw leven. Het verwijst bovendien naar de vergankelijkheid in de natuur, die hier wordt versterkt: tijdens het proces verbrandt het oorspronkelijke nest. Elk kunstwerk is dus een unicum. Haar website: marykuiper.nl