Warmond Vanaf woensdag 1juli t/m zondag 2 augustus exposeren Mance van Beers en Frits Frietman in het oude Raadhuis van Warmond. Op zondag 5 juli zullen de kunstenaars van 13.00 tot 17.00 uur in de galerie aanwezig zijn. 

Mance van Beers (1964) exposeert met beelden (keramiek) . Zij volgde de lerarenopleiding textiele werkvormen in Tilburg en later nog architectonische vormgeving aan de KABK in den Haag. In haar werk is ze gefascineerd door het leven na de schoonheid, de treurigheid maar ook de humor in de vergankelijkheid. In haar werk leidt dit tot combinaties van tegengestelden met behulp van kleuren, texturen, materialen en technieken. haar website

Frits Frietman (1942) exposeert met pentekeningen/gedichten . In 1964 voltooide hij de opleiding aan de KABK in den Haag waarna hij nog lessen volgde aan de Vrije Academie en een akte M.O.tekenen haalde. Zij werk wordt gerekend tot het Haags Neo Symbolisme. Het is figuratief maar deformaties en vervreemding spelen een voorname rol. Sommige beschouwers ervaren de voorstellingen als verontrustend of zelfs bedreigend. zijn website